Obese Ghana en volgende trip naar Midden- America! - Reisverslag uit Callantsoog, Nederland van Jante Graaf - WaarBenJij.nu Obese Ghana en volgende trip naar Midden- America! - Reisverslag uit Callantsoog, Nederland van Jante Graaf - WaarBenJij.nu

Obese Ghana en volgende trip naar Midden- America!

Door: jante

Blijf op de hoogte en volg Jante

21 Oktober 2008 | Nederland, Callantsoog

Het eerste halfjaar van de studie Software Engineering voor Obese heb ik een paar weken geleden overgemaakt naar de school in Ghana! Obese belde mij afgelopen week en vertelde mij dat hij aankomende vrijdag 24 oktober gaat beginnen! Hij is super enthousiast en zou het liefst al begonnen zijn.
Ik hoop dat hij het leuk vind en dat hij het goed doet. Ben benieuwd naar de eerste resultaten....
____________________

Obese my friend in Ghana is going to start with his study Software Engineering next friday! He is looking forward to it.. I hope he likes the study.
________

En dan nog even een ander nieuwtje!
Ik ga weer op reis!

Maandag 3 november stap ik om half 8 het vliegtuig in voor een trip van bijna 4,5 maand naar Panama, Costa Rica en Nicaragua!
Twee jaar geleden ben ik o.a. in Panama en CR geweest. Ik heb er toen leuke mensen leren kennen en wil graag meer van deze landen ontdekken! Daarom ga ik nu weer deze kant op.

Eerst een maand spaansecursus in Panama City. (vloeiend als ik terug ben)
Dan komt Rachel een vriendin van mij voor bijna een maand naar Panama en dan gaan we dus samen Panama onveilig maken ;)
Kerst vieren op de grotendeels onbewoonde San Blas Eilanden van de Kuna indianen, oud & nieuw in booming Panama City!
Vervolgens is het dan alweer 1 Januari en moet Rachel helaas weer het vliegtuig in naar Holanda..

Januari ben ik van plan verder te reizen richting Costa Rica en Nicaragua. In Nicaragua daar ga ik een meisje opzoeken die ik ook van 2 jaar geleden ken (Costa Rica). Ik verblijf daar bij o.a. haar familie.

Februari wil ik weer richting Panama gaan om daar carnaval mee te pikken!! Party!

Nog 2 kleine weekjes en dan is het weer zover!! Ik heb er zin in en houd jullie via deze site weer op de hoogte!

13 maart ben ik weer thuis......

Liefs Jante

• 21 Oktober 2008 - 10:48

Nicolette:

Ben lekker de eerste die op je nieuwe avontuur reageert :D. Lijkt me allemaal geweldig wat je weer eens gaat ondernemen. Wat goed dat Obese door jou actie's aan zijn studie is begonnen!!

I wish you good luck with your study Obese!!!

(ik weet niet of hij jou website ook leest, maar ik denk het wel..)

Nou Jant heeeel veel plezier met je al nieuwe tripjes!!

Un saludo y besitosssss desde Barcelona

Nicolette

• 21 Oktober 2008 - 11:29

Manon:

Hé. net verloren van Nicolette. Dacht dat ik de eerste was ;-)

Jante de reiziger! Zul je je ooit nog gaan vestigen in het buitenland? Ik ben in ieder geval weer benieuwd naar je verhalen.

Ennu tot vanavond!
    Dikke kus

• 21 Oktober 2008 - 12:07

Erna:

Hé, leuke plannen Jante! Gaat vast heel leuk worden. Ik ga eind november weer even naar Aruba. Leuk om iedereen weer even te zien en bij te kletsen. Blijf dan bij Lotte.
    Succes met je Spaans en heel veel plezier op je nieuwe avontuur!
    Groetjes uit Paramaribo!
    X

• 21 Oktober 2008 - 12:39

Hans En Helga:

Jante, jij gaat weer wat ondernemen zeg!! Kunnen je vader en moeder tenminste nog weer eens op een andere locatie komen koffie drinken!!!Succes en een fijne reis. Geniet ervan!

• 21 Oktober 2008 - 13:59

Chantal:

Jante! zal ik op bezoek komen??

• 21 Oktober 2008 - 14:14

Chant:

Hey Jant,

wist al dat je weer gaat reizen, maar het gaat wel weer snel allemaal, nog 2 weekjes, zullen we proberen voor die tijd nog een keer af te spreken. Kus Chant

Oh ja, Daphne vroeg aan me of je nog zo'n armbandje uit Ghana voor d'r had meegenomen?? Tot snel! X

• 21 Oktober 2008 - 17:51

Paul Way:

Spannende reis weer voor de boeg! Heel veel plezier! De fam. Way reist weer met je mee de komende maanden!! ;-)

Groeten!

• 21 Oktober 2008 - 18:49

Rachel:

Jij nog maar 2 weekjes aftellen, ik nog 6. Verheug me nu al op onze kersviering op een eiland met minimaal 2 palmbomen! :-) Hasta Panama!

RX

• 21 Oktober 2008 - 18:53

Wilma:

hey jante
    nou nog even en ik zal met plezier je verhalen weer gaan lezen!!
    veel plezier!!
    groetjes wilmaxxx

• 21 Oktober 2008 - 21:36

Romy:

Hey Jante,
    Wat gaaf dat je weer gaat reizen! Wat is het toch verslavend he? ;) Ik ga in december naar thailand om te reizen!
    Heeel veel succes en plezier!
    X

• 21 Oktober 2008 - 22:24

Eva :

Hoi Jante,

Leuke reis voor de boeg! De naam van het Jungle hostel is Lost and found (www.lostandfoundlodge.co) De eigenaar is Canadees en heet Andrew, aardige vent! Vanuit daar zijn we ook naar die rotsplateaus gegaan, ze weten daar hoe je er moet komen. De hotsprings zijn in Caldera, ongeveer een uurtje met de taxi vanuit Boquete. Allebei zeker de moeite waard! Ik hoop trouwens wel dat je een beetje een droge periode treft hier, want op t moment komt t met bakken uit de lucht! Heel veel succes met de voorbereidingen,

Groetjes Eva (nog steeds vanuit Boquete)

• 22 Oktober 2008 - 05:56

Michel En Bianca:

Hey Jante, Wat een avontuur weer allemaal.....we hopen dat het weer net zo leuk wordt als de vorige keer! Heel veel plezier!!!
    Groetjes van Michel en Bianca

• 23 Oktober 2008 - 12:31

Henk En Kina:

hey die jante kerstboom al ingepakt zeker kerstverlichting mee anders zien ze je niet toch op een haast onbewoont eiland enne volgend seizoen komen wij bij jou op spaanse les hoor dat wordt weer genieten deze winter van jou belevenissen gezellige vakantie en heel veel leuke avonturen see you groetjes henk en kina

• 31 Oktober 2008 - 09:25

Lolke En Mieke:

Jante, heel veel plezier met je nieuwe avontuur.
    Een goeie reis en pas goed opjezelf.
    Groetjes Lolke en Mieke

• 04 November 2008 - 11:34

Linda:

Hey Jante,
    Nu in het vliegtuig opweg naar een nieuw avontuur! Super! Ik ben net terug uit Thailand, het was inderdaad echt heel leuk! Jullie hebben niets te veel gezegt. Veel plezier daar! Groetjes Linda

• 05 November 2008 - 09:00

Regien:

uitgezwaaid, een nieuw avontuur tegemoet,
    zóó nieuwsgierig!!
    dikkerd

• 05 November 2008 - 11:15

Nicolette:

Je bent al 2 dagen weg. Hoe is het? Waar ben jij nu?? :P
    En wat is je telefoonnummer van daar?
    xxxxxx