Presentatie
Door: jante
Blijf op de hoogte en volg Jante
30 Maart 2008 | Nederland, Callantsoog
Binnenkort houd ik een presentatie over mijn verblijf in Ghana, de bouw van de kleuterschool en het doen van vrijwilligerswerk in het algemeen, dit zal plaats vinden in de kerk van Callantsoog.
Iedereen die het leuk vindt om hierbij aanwezig te zijn nodig ik bij deze uit.
Datum: Zondag 20 april 2008
Tijd: De kerk is vanaf 14.00uur geopend.
Aanvang van de presentatie om 14.30uur.
Waar: Nederlands Hervormde Kerk in Callantsoog.
Tot dan!
Groetjes Jante
Got some mail from friends who couldn't read the mail above...
For my English speaking friends.
On the 20th of April I give a presentation in the church in Callantsoog. About my stay in Ghana, building of the school, helping out at the orphanehome and voluntary work in generely.
Everybody who is in Holland and likes to be here is invited.
Date: Sunday 20th of April
Time: Church open at 14.00
Presentation at 14.30
Place: The church in Callantsoog, Noord-Holland.
Cya
Jante
30 Maart 2008 - 13:44
Caro:
He...jammer buuf, ik moet werken. als ik vrij was geweest was ik zeker gekomen.
XX -
31 Maart 2008 - 18:45
Geja Meppelink:
Hi,
Goed idee van je om een presentatie te geven, tevens een leuke locatie. Helaas kan ik niet. Ik vind het toch een knappe prestatie dat het schooltje zo "snel"is gebouwd. Het ziet er werkelijk erg leuk en voor Ghanese begrippen erg deftig uit.
Lieve groetjes Geja -
31 Maart 2008 - 20:51
Antje:
Shit.... Kan er helaas niet bijzijn, ben nog niet thuis, maar ik wens je heel veel succes en ik hoor graag een keer prive wat over je project!
Antje -
01 April 2008 - 13:49
Pieter En Ils:
He Jante,
Goed dat de school af is!!Jammer genoeg hebben we het niet meer gezien.
Wij zijn hier nog 3 dagen en dan zit het er echt op!
Geniet van je vakantie,
Groetjes P&I -
16 April 2008 - 10:25
Henk En Kina:
ha die jante
wat super gaaf dat de school klaar is echt geweldig
een beetje late reactie van ons maar wij waren ook op vakantie tot 10 april en naast warmte zon zee strand en gezelligheid het lijkt groote keeten wel kreeg ik blaas en nierbek ontsteking ben dus effe gevloerd maar krabbel al weer op word prima verzorgd in de prive kliniek van broeder henk dus dat zit wel snor maar daar door kunnen we zondag niet komen erg jammer
he jante fijne middag zondag we hopen dat er veel belangstelling is maar dat zit wel goed
tot gauw op de camping doeg -
17 April 2008 - 08:41
Jette Berfelo:
Goedemorgen Jante,
Mijn naam is Jette en ik vertrek in Jan.2009 voor 2-3 maand naar Ghana.
Ik wil graag een inzamelingsactie houden voordat ik vertrek.Ik kom op het project van de kleuterschool in Kokobeng.Heb je misschien enige tips voor me hoe een inzamelingsactie te starten?
Groetjes Jette Berfelo,
e-mailadres: jetteberfelo@hotmail.com
Hoop wat van je te horen. -
17 April 2008 - 13:50
Nicolette:
Hey Jant,
Echt jammer dat ik er niet bij kan zijn. Maar ik wil natuurlijk al je verhalen persoonlijk horen :D. Je verhalen en foto´s zijn super mooi geworden. Hoe is het met je nu? Ben je al een beetje gereset in Nl. Kom je snel weer even bij me langs in Barca?
xx Nicolette -
06 Juni 2008 - 10:56
Marit:
Hej Jante,
Wou je een mailtje sturen maar kwam erachter dat ik je mailadres helemaal niet heb, dus dan doe ik het maar zo;)
Ik ben inmiddels ook weer thuis en ik vind het maar niets. Nog even wennen dus...
Je lijst hangt er (gewoon in de kamer)! Al best lang hoor, denk dat ze hem twee maanden geleden ongeveer hebben opgehangen. Staat erg leuk:)
Hoop dat t met jou ook allemaal goed gaat? Alweer een nieuwe spannende bestemming uitgezocht?;)
xx