Foto's - Reisverslag uit Kumasi, Ghana van Jante Graaf - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Kumasi, Ghana van Jante Graaf - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: jante

Blijf op de hoogte en volg Jante

17 December 2007 | Ghana, Kumasi

Ga nu proberen wat foto's te uploaden... met een cardreader van 1 van de nieuwe meiden!! Hoop dat het lukt!!!

Ik heb ze geprobeerd om te draaien maar het lukt op een of andere manier niet...

Maar als je ze als slide-show bekijkt dan zijn ze niet misvormt.... Maar alsnog half op zn kop.. .sorry.. kan er niets aan doen.

Een aantal van de kids op de foto wonen dus bij mij in hetzelfde gebouw op de compound van de kerk. Ik woon boven en een aantal kids met ouders beneden. Laatst met ze gejojoot (hoe zeg je dat) en bellenblaas gegeven.. groot succes.
Zijn erg leuke kids. Paul die wil altijd hand in hand met me lopen en vind het leuk om om me heen te hangen. Aandacht van een obruni... wie wil dat nou niet..
Verder spreken de fotos natuurlijk wel voor zich...

Kus

• 17 December 2007 - 16:23

Tom:

Lekker dat er een paar meiden bij je zijn. Geeft ons een goed gevoel.
    Toch zonde dat de kapstertjes je haar in de fik zetten na zoveel werk gedaan te hebben. Maar nu begrijp ik waarom ze er zo lang mee bezig zijn geweest, wat een bos!
    Leuk die foto's van de stenen en het graafwerk voor de fundering.
    groetjes, je vader.

• 17 December 2007 - 16:33

Yvette:

Chica!
    Wat leuk om weer foto's te zien!
    Van jou & je haar -> ziet er cool uit...
    Had je van de week nog gesmst, maar weet niet of 'ie is aangekomen...
    Lieffie, take care & ik spreek je gauw weer!
    Hele dikke kussen van mij!!!

• 17 December 2007 - 16:40

Regien:

goed je stralend op de foto's te zien!
    Wat heb je een schattige bekkies om je heen, kan mij voorstellen dat je daar intens van geniet.
    kerstkusvanus xxxx

• 17 December 2007 - 17:23

Marieke En TJ:

Hey Jant!
    Leuke foto's joh! Wat een mooie kindjes allemaal. En je haar.....wat een bos!
    Hahaha
    Nou prettige kerstdagen daar in de warmte en een goed begin van het nieuwe jaar! Succes nog en we lezen al je verhalen wel weer!
    Kus van je neef en nicht -xxx-

• 17 December 2007 - 18:10

Lotte:

ook hier op aruba wederom genoten van je foto's, ik blijf jaloers op je haha! heeel mooi je haar!ik ga deze week voor twee weken naar nederland! even de kou in en iedereen weer zien! je ouders komen al snel jouw kant op he? geniet ervan dikke kus van ons hier op aruba xxxxx

• 17 December 2007 - 18:13

Je Mama:

Hallo lieverd, leuk zeg al die foto's, wat een geluk dat je het kaartje nog hebt.
    Wat een bos haar , lijkt op de vlechtjes van vorig jaar, leuk. Bel je morgen wel weer even, dikke kus van mij, morgen gaan we naar de GGD voor de prikken.
    Het vriest hier op het moment, mooi droog winter weer, maar wel fris.
    Wij gaan zondag rijden, bel je nog groetjes en dikke kus van je moedertje..

• 17 December 2007 - 18:31

T-girl:

Leuke foto's, wat een schatjes! Neem je er een mee naar huis voor me?:-) Ennuh, cool haar!

RachelX

• 17 December 2007 - 19:01

Richard En Anita:

Ondanks je mooie lange verhalen zeggen foto's mij toch meer dan de bekende 1000 woorden. Prachtige omgeving, warm en veel haar daarzo! (met vuur?!) En hebben alle mensen daar van die mooie ogen?
    Vanuit koud Groote Keeten de warme groeten van ons.
    Later.

• 17 December 2007 - 19:26

Marcel&Sylvia:

Hoi Jante,
    Het ziet er lekker warm uit op de foto's, dat kunnen wij niet zeggen hier, als het mee zit dan kunnen we de friese doorlopers eind van de week uit het vet halen.Dan kunnen wij misschien jou beter de foto's sturen van het schaatsen want dat hebben ze daar ook nog nooit gezien.Je ziet er goed uit en de kids ook.Wachten je verhalen weer af. lieve gr van ons

• 17 December 2007 - 20:13

Wilma:

hoi die jante!!
    leuk hoor je foto,s
    je ziet er goed,en wat een vlechtjes
    in je haar,gaaf hoor.
    mijn god dat is vast een lange zit!!
    maar wie knap wil zijn,moet ....haha!
    veel plezier,groetjes dikke kus van
    wilma uit koud amsterdamXxxxxxbrrrr.

• 17 December 2007 - 21:18

Chant:

Leuk, leuk, leuk al die foto's en wat een schatjes allemaal!!! Zo te zien heb je het enorm naar je zin. Geniet van een warme kerst!! Fijne kerst!! Liefs Chant X

• 17 December 2007 - 22:57

Edith:

Ik wil ook zulk haar!!!! Gaaf man! Hee zijn die kleertjes die ik had meegegeven ook allemaal verdwenen? Zou jammer zijn, hoopte zo op foto's van happy babies in bekende rompertjes.. Nou ja. Ben blij dat het weer helemaal goed gaat met je! 't lijkt me ook moeilij kom ooit weer afscheid te moeten nemen van die kids... Nou ja, duurt nog wel even toch?
    Heel plezier en succes weer daar en oh ja, alvast een heel mooi kerstfeest gewenst! Liefs van ons!
    Edith

• 18 December 2007 - 05:44

Hanneke:

Prachtige foto's en echt te gek haar!
    Gelukkig heb je de robbery overleefd,en blijf je gewoon lachen!
    Heb je al een soort van geimproviseerde kerstboom?
    Fijne kerstdagen alvast, wij gaan 2 weekies naar Kenya.
    Liefs Aya, Vic en Hanneke

• 18 December 2007 - 17:04

Hoi Jante!:

Daniel en ik hebben net even je foto's bekeken, heel erg leuk!! Je ziet er goed uit met je nieuwe haar. Groetjes van ons beiden! Daniel & Rosalie

• 18 December 2007 - 20:28

Daphne:

Heeyy Jante,

Wat een leuke foto's zeg!! Nu krijg ik nog meer kriebels om terug te gaan!! :S
    Je geniet volop en de kinderen lijken ook echt super op elkaar, sommige hadden ook bij mij in het weeshuis kunnen hebben gezeten! Geniet ervan, dat doe je al volop, het is te zien!! Fijne feestdagen! Veel liefs, x Daph

• 18 December 2007 - 22:59

Koen & Lisa:

Hee lieve Jant!
    Wat leuk om eindelijk je fotos te zien, ziet er goed uit. En wat een schattige bekkies!
    Kan je al net zo goed water halen als de vrouwen op de foto? We zullen het zien, je hebt nog 5 weken om te oefenen!!!

Tot snel
    Dikke kus

• 19 December 2007 - 10:48

Henk En Kina:

hoi,hoi
    geweldig al die mooie foto,s ,hoe kan het ook anders met al die mooie mensen,
    wat een schatjes allemaal het dochtertje van de kok had speciaal haar oogjes opgemaakt voor de foto zeker
    en dan jouw haar vet cool staat je heel mooi
    nu nog een cursus water dragen
    wat gaat de tijd toch snel je bent alweer een maand daar
    ik was gister wezen shoppen met linda in amsterdam ze hebben nog steeds geen internet
    moest je de hartelijke groeten doen
    tot de volgende mail
    xxxx

• 19 December 2007 - 10:52

Jante:

voor henk en kina,
    Ik had een makeup setje gegeven aan de meiden die bij me wonen en idd deze werd meteen gebruikt... de kleinste kreeg meteen oogschaduw op en toen op de foto... !!

dikke kus

• 19 December 2007 - 13:09

Ineke:

lieve Jante,
    Hoop dat alles goed met je gaat!Het is wel wennen he?Maar nog even en dan is je fam. er al weer.Het ziet er wel heel mooi uit daar,en lekker warm.Ook nog een fijne kerst en een heel goed nieuwjaar.
    Groeten en een dikke zoen van Sjaak en Ineke.

• 19 December 2007 - 21:16

Joyce Van Der Have:

Hee Jante
    Wat superleuk om weer nieuwe foto's te zien!! Gaaf hoor om alles zo mee te maken daar!! Geef aan al die schattige kindjes maar een kus ;)!
    Wel gek zeker om daar nu kerst te gaan vieren, of wordt het niet gevierd daar?

Kus Joyce

• 21 December 2007 - 14:28

Ariane:

Die kebab/gizard tijdens de lunch vandaag was nog best te eten, beter dan die van eergister ;)
    x aad

• 21 December 2007 - 14:40

Jante:

Ingewanden van een kip zijn zo slecht nog niet....haha