Aruba ---- Nederland
Door: Jante
Blijf op de hoogte en volg Jante
14 Maart 2006 | Aruba, Oranjestad
Het heeft even geduurd maar hier dan eindelijk weer een mailtje vanaf sunshine Aruba. Er zijn een aantal dingen veranderd en heb de laatste tijd veel leuke dingen gedaan. Mijn papa en mama waren hier en in deze periode ben ik lekker veel vrij geweest. Dus dat was weer volop zon, zee en strand. Mijn vader zat ook bijna iedere dag fanatiek op de mountain bike, terwijl de dames heerlijk met hun kont op het strand lagen! Savonds uiteten en daarna salsa op Moomba Beach, in Mambo Jambo of in the Mill! Erg gezellig! De laatste dag hebben we samen met mijn lieve nichtjes gezwommen bij The Mill. Wat een leuke kids! Maar voor even hoor! Toch wel lekker dat je ze daarna weer kunt droppen bij mams! De foto's zijn erg leuk!
Ook Carnaval zit er weer op. Zoals ik al eerder vertelde heb ik een aantal keer meegedaan en daar zijn leuke foto's van.
Maar even nog iets anders... Ik heb de laatste tijd zitten bedenken wat ik wil.. Ik heb besloten dat ik in Juni terug ga naar Nederland. Dit heeft niets met Alex te maken maar meer met het feit dat ik het hier op eiland wel weer gezien heb. En natuurlijk omdat familie en vrienden allemaal in NL zitten en dan de afstand toch wel erg groot is. Zomaar even naar NL dat zit er niet in. Alex wil op een gegeven moment ook naar NL maar gaat nog niet direct mee. Gelukkig is hij wel van plan te komen!
Ik werk tot eind mei bij Romar Trading en ben op 23 juni waarschijnlijk in Nederland. Voor die tijd gaan Alex en ik nog een aantal leuke dingen doen! Naar Curacao en naar Puerto Rico! Dat wordt dus nog lekker genieten!
Nog even en dan ben ik dus weer in Nederland.. en van de zomer weer op de camping aan het werk! Kan het toch niet missen.... haha
Er staan nu aardig wat foto's op de site dus have fun met kijken en tot over een paar maandjes!
Dikke kus Jante
14 Maart 2006 - 19:17
Leintje:
Nou ik kom een ijsje bij je eten hoor op de camping! -
14 Maart 2006 - 19:18
Mirjam:
Hallo Jante,
Eindelijk reageer ik een keer op je verhaaltjes...Weet je wel wie ik ben?? Het zussie van Sjoerd! Die gelukkig ook weer terug is uit Azie. Ik lees dat het goed met je gaat en dat je dus naar NL komt. Moeilijke stap lijkt mij, kan wel begrijpen dat je bepaalde dingen mist op zo'n klein eiland. Leuk dat je naar Curacao gaat, ben je dicht bij mn familie. Geniet maar lekker de laatste maandjes. Misschien zie ik je in de zomer wel op jullie camping, als ik een dagje bij Sjoerd langskom...Liefs Mirjam -
15 Maart 2006 - 08:07
Anouk:
He meid,
Leuk weer eens wat van je te horen. Zo te lezen geniet je nog ff volop van je laatste maandjes op het zonnige aruba. Maar je komt gelukkig tijdens de goede tijd van het jaar naar Nederland dus dat scheelt weer.
Ik heb net even je nieuwe foto's bekeken....ziet er gezellig uit allemaal. Krijg ook echt zin in zon, zee en strand als ik dat zie. Kijk echt uit naar de zomer. Gaan we gezellig chillen in het vondelpark, bloemendaal, aan de bar hangen in de kantine hi hi etc.
We keep in touch xxx -
15 Maart 2006 - 09:02
Annelies:
Hey jante!!! Leuk dat je terug komt en kom tegen die tijd wel weer es bij je langs!veel plezier nog daar!!! -
15 Maart 2006 - 09:07
Chant:
Hé Jant, nog een paar maandjes en dan ben je er weer, ik ga vrijdag ook lekker een weekje vakantie houden maar dan in de sneeuw, ga nog even last minute skieen, leuk hè. Je had het er nog over dat jij het zo miste. Nou ik zal een paar keer voor jou de berg af roetsjen. Geniet nog lekker van je laatste maandjes op Aruba, en ggezellig dat je weer terug komt!!! Tot héél snel! Kus Chantal -
15 Maart 2006 - 20:42
Sjoerd:
Hai Dushi
Terwijl ik alweer in de kou zit heb jij nog een paar maandjes zon en strand in het verschiet. Ik vond het echt supergeweldig om te horen dat je weer terug komt. Want een zomer op de camping is voor mij niet compleet zonder The Jante achter de bar. We maken er een topzomer van. Ik zie je in juni, maar spreek je vast eerder. Een dikke kus voor jou en Alex.
liefs Sjoerd
l -
16 Maart 2006 - 10:02
Mia Van Den Hoorn:
Héé Jante!!! ff een beriggie trug. Wat kenne die NHlanders ook weer naar huis verlange niet!!!! Leuk dat je zo'n fijne tijd daar hebt gehad en lekker ook dat je weer thuis komt. Het nieuws uit Putten is dat Nui 22 maart wordt geopereerd, wat ze gaan doen weten ze pas als ze open maken.Hij denkt dat hij na een maand weer te werk kan (doch t'niet). Ik ben wel blij dat er nu wat gaat gebeuren zo'n man de hele dag om je heen is niks voor mij. Maar goed meissie we spreken je van de zomer wel denk!!! Groetjes en nog een fijne vakantie Knuf Mia -xxx- -
17 Maart 2006 - 14:28
Jet:
Nichtje! Gezelli dat je weer terug komt!
Xx -
17 Maart 2006 - 20:18
Kim:
Nou jante hoop dat je nu wel me bericht ontvangt ziet er allemaal gezellig uit heb je lekker genoten met je ouders zie je snel groeten kim -
21 Maart 2006 - 20:04
Melanie:
Ha die Jante!
Sprak je zusje laatst in Schagen en die vertelde het dat je terug komt. Vind het erg moedig van je hoor. Het is ook veel te gezellig he hier!! Nou maar hopen dat het hier een super zomer word, dan hoef je het mooie weer voorlopig dan niet te missen. Tot snel -
24 Maart 2006 - 19:16
Verre Buuf:
Hey Jant, leuk weer eens van je te horen en te vernemen dat het jullie nog steeds goed vergaat. Tis hier nog bere koud, dus prijs je maar gelukkig dat je nog op het 1 happy eiland zit. alhoewel ik me ook wel voor kan stellen dat je het wel een beetje gezien hebt daar. Hee, maar als je terug komt; neem die shushi chef mee!!! Mi gado, kben dol op shushi en het zag er op de foto meesterlijk uit!! Hier alles wel ok and still the same. Kheb een nieuwe badkamer en keuken vd wooningbouw gekregen. Erg mooi geworden, misschien had je t wel gehoord van je zus, want die heeft natuurlijk behoorlijk in de herrie gezeten. Verder zit ik nog steeds op schiphol an 9 april ga ik vervolg cursus ZOUk doen. Dansen ze ook ZOUK daar? dkenk dat het niet zo bekend is in aruba, misschien Curacau wel een beetje. tis hier nu wel populairder aan het worden, je zit de groep ZOUK dansers snel uitbreiden. Ok meis, geniet nog van alles daar en van jullie tripjes, groeten aan Alex. T ga jullie goed. XX -
29 Maart 2006 - 01:17
Thais:
hey meis laat eens even van je horen. bel me!!! -
30 Maart 2006 - 20:12
Nicolette:
Hey Jant!
Hoe is het met je? Ik mis je!
xje Nic -
31 Maart 2006 - 13:01
Rosalie:
Hey wat leuk je site! kom er nu pas achter dat je die hebt.. én dat ik er zelf ook op sta! haha geinig. Dus in juni al terug, heb je zin om je weer te zien!! Dan moeten we maar even flink bijkletsen, lijkt me erg gezellig. Nog veel plezier en succes met alles en geniet van de tripjes die je nog gaat maken!! DIKKE KUS van mij -
05 April 2006 - 09:07
Ienie Mienie:
ik bel je straks, het is nu voor jou nog te vroeg! Vandaag heb ik het 'ik mis Jante gevoel!!'
dikke kusssssssssss! -
15 April 2006 - 09:36
Wendy:
Heeeej Jant,
Wat leuk dat je weer terug komt :-)
Ben benieuwd naar je verhalen!! Geniet nu nog maar lekker van je vakantie, want voor je het weet ben je weer terug...
Dikke kus!! -
08 Juni 2006 - 20:45
Chant:
Hé Jant, nog maar een paar weekjes en je bent weer hier, gaan we gezellig je verjaardag vieren!!! Geniet lekker van je laatste weekjes vakantie en van Alex natuurlijk. Zie je snel!! Kus Chantal