Update bouw van de school!!!
Door: jante
Blijf op de hoogte en volg Jante
13 Januari 2008 | Ghana, Kumasi
Ga naar www.goodworkghana.nl dan Nederlandse site. Dan klik je op FOTO'S, links in de pagina, en daarna kun je 'school bouwen' kiezen. Boven aan de pagina. Klik hierop en dan opend zich een geweldige pagina!
Het gaat super goed met de bouw dus hoop dat we de opening eind januari halen. Ik ga morgen met Yao en Marlieke weer kijken in Kokobeng.
Yao, Marlieke en natuurlijk Kwabena jullie zijn super! Ben blij dat ik voor GoodWorkGhana heb gekozen en dat we dit samen hebben kunnen realiseren!!!! Keep up the good work!! Your the best!
Dikke kus
13 Januari 2008 - 21:30
Regien:
idd geweldig om te zien! -
14 Januari 2008 - 09:26
Lisa :
Super leuk die fotos op GoodworkGhana, gaat best goed toch met die bouw??
xx
Nog een weekje.. -
14 Januari 2008 - 11:29
Marcel&Sylvia:
Leuk om te zien dat de bouw op schema ligt, lijkt me geweldig om dat van zo dichtbij mee te maken, je ziet nu dat het goed terecht komt. We hopen echt dat je de opening mee gaat maken.Lieve gr uit de keeten, -
14 Januari 2008 - 18:49
Henk En Kina:
hoi,hoi
we hebben de foto,s en site bekeken leuk om te zien hoe ver ze al zijn dat komt vast klaar eind januari onze duimen zijn ook blauw van het duimen
doeeeeeeeeeg -
15 Januari 2008 - 07:04
Oma En Opa IJs:
Super Jante de beelden van de school -
17 Januari 2008 - 20:49
Inspector Gadget:
ttttt, haha
nice pictures, wie zou die genomen hebben ;)
doeg
x