kort berichtje. - Reisverslag uit Kumasi, Ghana van Jante Graaf - WaarBenJij.nu kort berichtje. - Reisverslag uit Kumasi, Ghana van Jante Graaf - WaarBenJij.nu

kort berichtje.

Door: jante

Blijf op de hoogte en volg Jante

22 December 2007 | Ghana, Kumasi

Even een kort berichtje... Gisteravond met Ariane naar het Rexmar Hotel geweest er speelde een locale band. Was gezellig. Daarna zijn we met 2 ghanese dames naar een discotheek gegaan. Het was er super donker op heel af en toe een paar discolichten na. Was wel leuk om een keertje geweest te zijn. Werd voornamelijk R&B gedraaid.. Was dus wel oke. Het was bij een lodge/hotel dus we waren niet de enige blanke. (voor de verandering) Niet dat het daar wat uitmaakte want het was er zoooo donker dat je het verschil tussen blank en donker bijna niet zag...
Toen we thuis kwamen om 2.00 uur waren ze in de kerk nog volop bezig. Het was weer tijd voor de maandelijkse "night prayers". Daarom wilde Ariane en ik absoluut niet thuis zijn tussen 00.00 uur en 4.00 uur. Aangezien je dan toch niet kan slapen van de herrie uit de kerk. Dit is geen normale dienst maar super hard... beetje apart. Niet erg favoriet bij mij. (zacht uitgedrukt). Maar we waren dus laat thuis en hebben dus het grootste gedeelte (gelukkig) niet gehoord.

Vandaag zat ik om 8.15 uur bij de kapper.. Ben klaar voor de kerst. Mijn haar hebben ze nu schuin over mijn hoofd ingevlochten. Met nephaar erbij. Erg netjes gedaan. Ook mijn rok en top heb ik gister opgehaald. Is erg mooi geworden. Had gister het topje aan met uitgaan. Zit erg mooi.

Om 12.00 uur zaten Ariane en ik vandaag heerlijk bij het zwembad van hotel Rexmar. Super relaxte dag gehad. Om uur of 18.00 weer richting huis gegaan. We zijn heerlijk bijgekleurd... (jaloers)

Morgen niet echt plannen. Relaxte zondag wordt het denk ik.

Dikke kus van mij...

• 23 December 2007 - 10:32

Marcel & Sylvia:

Hoi Jante,
    Ja natuurlijk zijn we jaloers, hier wordt echt niet bij gekleurd, hier werd geschaats armen gebroken door het ijs gezakt enz.Geef ons maar een zonnetje relax dagen bij een hotel heeerlijk. Geniet er lekker van lieve gr van ons.

• 23 December 2007 - 14:22

Henk En Kina:

dus toch nog gelukt ja je moet er wat voor over hebben he om er op je kerstbest uit te zien .
    we kunnen ons voor stellen dat je niet op zo,n nacht mis zit te wachten
    relaxte zondag gewenst
    groetjes

• 23 December 2007 - 17:27

Gerda:

hele fijne kerst
    dikke kus roy en gerda

• 23 December 2007 - 23:54

Edith:

Ik wens jou ook een hele mooie bijzondere kerst en een goed begin van het nieuwe jaar! Have fun!

Liefs van ons!!!

• 23 December 2007 - 23:56

Edith:

By the way... Jay-Luca heeft geschaatst! En hij kon het zowaar! Nou ja, voor zover een tweeëneenhalfjarige kan schaatsen dan hè... (heeft 't talent van z'n opa, oom en moeder denk ik, hahaha)

• 25 December 2007 - 06:29

Bert Pronk:

Merry X-Mas

• 25 December 2007 - 09:19

Desiree Harrie En Ko:

lieve jante.

Wij wensen je vanuit Callantsoog hele fijne gezellige en niet te warme kerstdagen samen met de kids je collega's en priesters!
    We vinden het top dat je je zo inzet voor de medemens en wensen je voor het nieuwe jaar heel veel plezier met al je werk daar, een hoop leuke ervaring en hopen dat daar al je wensen voor wat betreft je werk daar allemaal uit ziet komen!!

groetjes Harrie Desiree en kids

• 25 December 2007 - 21:57

Oma:

eenbeetje zon kunnen we hier wel gebruiken.het is erg stil om ons heen alles weg denken aan je en wensen jefijne dagen knffl van ons.

• 25 December 2007 - 22:02

Klaartje:

Eej Jante!!
    Ik heb al vele verhalen van je gelezen, maar echt super daaro!! Echt knap dat je het allemaal maar doet daar in Afica.. Vooral na die overval, pfff.. Echt erg!!
    Hier is ons avontuur net begonnen en het is super!!
    Jij ook nog heel veel plezier daar, en pas goed op jezelf!!
    Dikke kuzz Klaartje XX

• 27 December 2007 - 09:22

Yvie:

Hi love!
    Blij dat ik je gister even gesproken heb... Feels good!
    Ben benieuwd naar je bezoekje aan de school, maar ik denk dat je daar wel een bericht op je site aan waagt!
    Talk to you soon!
    Miss ya....
    White Zinfandel is waiting.... haha!
    Dikke Kus,
    Yvetje

• 27 December 2007 - 15:28

Henk & Ria Schuurman:

Hallo Jante.
    Lezen steeds je berichtjes met foto's. Nu een paar dagen vrij, dus tijd voor een reactie van ons. Wat je allemaal niet meemaakt en aan goede dingen doet!
    Onze complimenten en een spetterende Jaarwisseling met alle beste wensen voor 2008.
    Vanuit Apeldoorn hartelijke groetjes.