Jippie vakantie naar NL staat vast!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Jante Graaf - WaarBenJij.nu Jippie vakantie naar NL staat vast!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Jante Graaf - WaarBenJij.nu

Jippie vakantie naar NL staat vast!!

Door: Jante

Blijf op de hoogte en volg Jante

18 Januari 2006 | Aruba, Oranjestad

Hoi allemaal,

jaja, nog eventjes dan kom ik gezellig 2,5 week naar Nederland toe!! Ik kom aan op 14 april en ga waarschijnlijk op 1 mei weer naar Aruba. Dat betekend dus dat ik met QueensDay Amsterdam onveilig ga maken!! Heb er echt zin in! Echt leuk om iedereen weer te zien want ik mis jullie allemaal (zo af en toe :-)) wel hoor! Even zonder dollen natuurlijk mis ik Nederland en iedereen wel maar wat ik op dit moment hier heb zou ik nu ook niet willen missen.. Nederland komt wel weer. Ik geniet momenteel van alle leuke dingen en zie wel wanneer ik weer "echt" terug naar Nederland ga. Wees niet ongerust... ik blijf niet zo heeeeeeeel lang meer hoor! Misschien nog 1,5 jaar ofzo....

Ik hoop dat ik in de tijd dat ik hier zit nog veel bezoek krijg uit Nederland! Dat is namelijk altijd erg gezellig. Nu is Ellen van Zijl hier met haar moeder, broertje en vincent. (Callantsoog) Gister afgesproken en vanavond gaan we gezellig naar Mambo Jambo. Verder was hier vorig weekend ook nog een bekende, Marti, die belde opeens en bleek een paar dagen hier te zijn. Dus zijn we gezellig cocktails gaan drinken en daarna naar de Fullmoon Party geweest. Wat ook erg leuk was.. Die halve liter cocktails waren erg lekker!! Van de week zal ik even de foto's plaatsen van die avond en van de eerste carnaval parade.

Maar goed... dat was het weer zo'n beetje,, wilde jullie even laten weten dat ik binnenkort weer in ons kikkerlandje ben! Heb er zin in!!!!

dikke kus en tot over 85 dagen!!

• 18 Januari 2006 - 20:47

Marjolein:

Ha Jante, leuk deze site!!!

• 18 Januari 2006 - 21:34

Nicolette:

Hey lieve Jant.

Hoe is het daar aan de andere kant van de wereld? Je site is leuk geworden! Echt super dat je tijdens koninginnedag naar Nl. komt!! =D Ik ben benieuwd naar de rest van je foto's.
    Hier gaat alles zn gangetje. Het is nog steeds koud, vandaag regende het heel hard. Ik zit midden in een stomme tentamenweek. Leandro komt 17 feb. weer naar Nl!
    Ik ga je site bijhouden. Leuk! Veel plezier met carnaval!

Liefs Nic
    tot over 85 dagen!!!

• 18 Januari 2006 - 23:24

Michel Kieft:

He jante
    Helemaal super al die leuke berichten van je uit dat paradijsje van je.
    Ben blij dat het je zo bevalt en leuke fotos allemaal.Tot snel weer

• 18 Januari 2006 - 23:39

Annelies:

hey jante echt leuk om te lezen wat je daar allemaal doet, mijn vriendje is vandaag naar Costa Rica vertrokken voor een half jaar, balen, spreek je gauw weer op de msn!!

• 19 Januari 2006 - 10:22

Opa En Oma Ijs!:

ook wij hebben je site (met hulp) gevonden! Fijn om je straks weer te zien in callantsoog! hele dikke tuut van ons tweetjes

• 19 Januari 2006 - 17:25

Nelleke:

Wat een goed idee, een eigen site! Erg Leuk! Hier gaat alles z'n gangetje, weer aan de slag..om waarschijnlijk snel weer op vakantie te gaan. XXXX

• 19 Januari 2006 - 18:01

Richard, Floor En Ashley:

Hoi Jante en Alex

alles top daar?
    We missen jullie ook en h(voor al Ashley) dat je met de zomer vakantie der ook bent!
    Maar zo te lezen ben je al in April in Nederland.
    Als je terug komt kan je wel bij ons op de zaak aan de slag is er nu super druk dus alle hulp is meegenomen. Leu kdat ellen enzo er nu ook zijn. Doe ze de groetjes van ons en als we nog harder werken dan kunnen we misschien ook een keer langs komen op het mooie tropische Texel!

Groeten vanuit het kille polder landschap.

• 19 Januari 2006 - 19:13

Wilma Carton:

hai lieve jante
    hartstikke goed dat je in
    april even komt,wordt wel
    een avondje vijverhutten?
    veel groetjes,dikke kusxx
    wilma!!

• 19 Januari 2006 - 20:13

Manon:

Hey chckie,
    Wat leuk dat je hierheen komt!!! Gaan we lekker ouderwets afspreken met elkaar!!!
    hele dikke kus

• 19 Januari 2006 - 21:23

Chantal:

Hé hé,
    Gezelli, weer naar NL voor 2,5 week, gaan we hier even flink cocktails drinken, want je loopt er wel een paar voor op mij nu. Leuk, koninginnedag hier, kom ik je wel even opzoeken natuurlijk, even samen de boel onveilig maken. Tot snel! Kus

• 20 Januari 2006 - 17:57

Lisa:

JOEPIEE!! Je bent op me verjaardag!!! Heb er zin in dat je weer komt! Is toch alweer 2maanden geleden dat we bij je waren.. Mis je!! Kus Lisa

• 01 Februari 2006 - 12:22

Anouk:

He meid, heb je van de week over de telefoon gesproken en vond het leuk je weer ff te horen. Het gekke is dat het voelde alsof je gewoon om de hoek staat ipv aan de andere kant van de wereld!! Vind het gezellig dat je weer naar nl komt. Zoals Manon al zei...gaan we gezellig met zijn alle bijkletsen. Je huisje ziet er ook gezellig uit...het wordt steeds knusser.
    succes met alles en tot snel xxx

• 05 Februari 2006 - 16:11

Verre Buuf:

Hi Jant, wat leuk man deze site!! Khad nu eindelijk even tijd er notitie van te nemen. Heb het erg druk gehad. De laatste keer dat ik je mailde was vanuit Suriname. Het plan was om vandaar uit Aruba/Curacau of Trinidag aan te doen. Maar uiteindelijk is de vakantie aardig in het water gevallen daar Ray erg ziek is geworden en in het ziekenhuis kwam te liggen. Ik moest alleen naar huis omdat ik weer moest werken. Bij thuis komst maar goed ook, want de woningbouw had de badkmr en keuken verbouwd tijdens de vakantie en je wil niet weten in wat voor een puinhoop en stofnest ik terecht kwam. Met hulp van mn familie had ik het de week erop aan kant. Tis wel erg mooi geworden!! Ray is vorige week zondag terug gekomen en heeft morgen 4uur lang onderzoek in het AMC. aan de hand daarvan weten we of hij wel of niet het ziekenhuis nog inmoet. Wel jammer, want had het reuze leuk gevonden je te komen opzoeken. Jullie huisje ziet er ook weer erg switi uit! Dat kan jij wel. Goed meis, leuk als ik je straks weer ff over de galerij zie struinen! Het ga jullie goed en Carpe Diem!! Dikke kus je verre buuf en buum